Трудове навчання (дівчата)

5-А – Написати конспект, тема: “Оформлення і споживання холодних комбінованих бутербродів” Тези: 1.Продукти для приготування бутербродів. 2. Хлібо-булочна основа бутербродів. 3.М’ясні продукти, яйця для бутебродів. 4. Рибні продукти. 5. Інвентар та посуд для приготування бутербродів. 6.Правила безпечної праці.

Пиготування холодних складних бутербродів

Приготувати складний бутерброд і виставити фото

5-Б – Написати конспект, тема: “Оформлення і споживання холодних комбінованих бутербродів” Тези: 1.Продукти для приготування бутербродів. 2. Хлібо-булочна основа бутербродів. 3.М’ясні продукти, яйця для бутебродів. 4. Рибні продукти. 5. Інвентар та посуд для приготування бутербродів. 6.Правила безпечної праці.

6-А – Тема: Виконання шва “косий хрестик” ст.116-118 (конспект) Вчитись виконувати шов “косий хрестик” у два ходи ст.119-120

Виконати шов “косий хестик” у два ходи – 3 рази

7-А – Продовжувати в’язати шарф. Викласти фото 50% в’язаного шарфа

Трудове навчання (хлопці)

Технології